Disse ble veldig saftige og gode, anbefales som lunsj eller snack på stranda, jobben skolen, passer også å servere i bursdager. Like gode varme som kalde og kan fint fryses.

Du trenger:

7 dl hvetemel

3 dl havregryn

420g(stor boks) cottage cheese

2 ts bakepulver

3 dl rømme

4 egg

1 rødløk – hakket

litt hakket chili

6-7 Go og Mager pølser(eller andre pølser du liker godt)

2 dl melk

3 dl revet gulost

3 ss smør

salt, pepper og gjerne litt chiliurtesalt

 

Slik gjør du:

  • Sett oven på 250 grader
  • Bland sammen alt det tørre og ha så i egg, cottage cheese, melk  og rømme
  • Bland godt sammen ha i krydder.
  • Stek pølsebiter, chili og rødløk i 3 ss smør

Protein Lunsj Muffins

 

  • Bland så pølser og løk sammen med deigen

Protein Lunsj Muffins

  • Smør muffinsbrett med smeltet smør (bruker du muffinsformer må disse også smøres – ellers sitter muffinsen fast i papiret)

Protein Lunsj Muffins

  • Fyll så formen med røre

Protein Lunsj Muffins

  • Stek i ca 18 minutter midt i ovnen til de er gyldne

Protein Lunsj Muffins

 

Raske å lage og de smaker super godt 🙂

Protein Lunsj Muffins