Disse lunsjmuffinsene er veldig barnevennlige og passer like perfekt til tur som i matpakka. De er gode både kalde og varme.

For en litt mer voksen variant se her: Mozarella/bacon muffins med fersk basilikum og chili

 

Du trenger:

6 dl hvetemel

4 dl havregryn

ca 200 gram revet gulost

3 stk kjøttpølser, gjerne god og mager

5 skinkeskiver delt i småbiter

2 dl melk

2 dl cultura

2 ts bakepulver

4 egg

ca  50g smelter smør(smelt sammen med baconet)

litt salt og pepper

Litt Pizzakrydder

Jeg liker å krydre litt med urtesalt også, jeg bruker chiliurtesalt fra Renee Voltaire

 

Slik gjør du:

Bland alt det tørre

Rør inn egg og melk

Rør godt, bland deretter i ost, pølser, skinke og krydder

Fyll i muffinsformer – OBS: smør formene med litt nøytral olje, du kan også steke de rett i muffinsbrettet om du smører det litt. Hvis ikke så sitter muffinsene fast i papirformene.

Stekes i ca 15 min på 250 grader – skal bli gyldne på toppen.

 

01d5e8d6cd0f5ffc378ef50ffb7701a480ad112dbf