Denne brownien smaker herlig iskald, men i romstemperatur så smelter den i munnen. Sammen med sjokoladebiter så er det altialt en herlig opplevelse for sjokoladeelskere som meg
Du trenger:
400g kokesjokolade
200g smør
7 egg
6 dl sukker
5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
2 poser med freia smelt
Slik gjør du:
Smelt smør og 400 gram sjokolade i en kjele – avkjøl til lunken.
Rør sammen egg og sukker – ikke til eggedosis – men rør kraftig sammen for hånd
Så blander du sjokoladesmøret og eggeblandingen sammen
Så har du i mel og vaniljesukker – rør dette sammen til en jevn deig.
Ha i en 1 pose med freia smelt i deigen
Hell røra i en langpanne med bakepapir og hell 1 pose med freia smelt over.
Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter
Obs ikke stek for lenge – den skal være seig.
OBS: den må avkjøles før du deler den opp, helst stå natten over i kjøleskapet.
Jeg kjøler den først i langpanna, da er den enkel å løfte ut ved å løfte i bakepapiret, så pakker jeg den i plast og setter i kjøleskapet